(Energetische) Stoelmassage

Website afbeelding paars

Bij een stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor uw armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan zich hierdoor volledig ontspannen. Een Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven, waardoor er geen gebruik wordt gemaakt van olie. De massage is daarom laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Stoelmassage

Het effect van een stoelmassage ervaar je als zachte golven die door je lichaam; rug, armen, benen, heupen, hoofd en nek stromen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven. De spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aangepakt.

De Energetische Stoelmassage

Bij de Energetische Stoelmassage wordt er vanuit een Holistische visie gemasseerd; doordat de Energetische Stoelmassage met een andere intentie wordt gegeven leidt het tot een compleet andere massagebehandeling. In de holistische visie zijn alle delen (alle niveaus) waarop de mens zich toont met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar wederzijds. Een klacht of symptoom wordt dan ook gezien als een signaal van het lichaam om ons iets te vertellen. Met andere woorden: er zit een oorzaak onder het signaal. De mens bestaat uit meer dan alleen een lichaam; je hebt ook je gedachten, je emoties, je passies en deze hebben allemaal invloed op elkaar. Dat betekent dat hier de mens in zijn geheel wordt bezien. Bij Energetische Stoelmassage word je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. De massage richt zich op alle energetische stromingen in o.a. de meridianen en chakra’s. Kenmerkend van energetische massage is dat het een zachte en contactvolle manier van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en kunnen ook diepere lagen in de massage worden gevoeld. Als ontvanger maak je zo contact met gevoelens en herinneringen die in je lichaam aanwezig zijn. De intentie waarmee ik je aanraak en masseer bepaald voor een groot deel het effect van je massage en is van niet te onderschatten waarde! Als je je intentie op de energie richt zal deze sneller ervaren worden en in beweging worden gebracht.
Door de unieke combinatie van masseren met handen en onderarm over rug, schouders, nek, hoofd, armen, handen, benen en voeten van zowel acupressurpunten, chakragebieden, de speciale stoelmassage technieken en de rustgevende strijkingen, gaat de energie door het lichaam stromen en wordt zowel het immuunsysteem (fysiek) als het zelf herstellend vermogen (energetisch) gestimuleerd. Door de holistische benadering kan er bewustwording optreden als opstap naar heling van klachten. 

Website logo klein