Massage met holistic pulsing

Een massage met holistic pulsing (soort van wiegen) kan je helpen lekkerder in je vel te zitten.

Deze lichaamsmassage draait niet alleen om het wegnemen van blokkades, pijn of spanningen die je op een bepaalde plek in je lichaam ervaart. Het benadert de mens in z’n geheel. Dus je fysieke en psychische gesteldheid evenals je spirituele als emotionele toestand zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Door het toepassen van een massage met holistic pulsing herstel je het evenwicht in je lichaam waardoor je klacht kan verdwijnen. Soms gebeurt er geestelijk iets met je wat zich (vaak onbewust) lichamelijk vertaald.

 

Holistic pulsing is eigenlijk geen massage. Als je gepulst wordt in een behandeling van een half of heel uur, lig je in gemakkelijke kleding op de massagetafel. Ik breng je lichaam zacht en in een constant ritme in beweging. Daarbij zoek ik naar het geheel eigen ritme van het lichaam. Het pulsen geeft je heel gemakkelijk een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het gevoel dat je als het ware hebt opgeslagen van toen je in de baarmoeder zat en hoe je als baby gewiegd werd, wanneer je verdriet had of bang was. 

Hoe komt dat dan?

Het menselijk lichaam bestaat voor ruim 70% uit water. Het wiegen van het lichaam brengt het water tot op celniveau in beweging. Je energie en water in je lichaam wordt zodoende in beweging gebracht wat het effect geeft van vele kleine golfjes die door je lichaam gaan en zich steeds uitbreiden. 

Mocht het zijn dat het ergens blokkeert dan zorgt dit ervoor dat de energie weer mag gaan stromen. 

 

 

Website logo klein