Energetische en Intuïtieve massage

Een energetische massage is een intuïtieve massage, ondersteunt diepe ontspanning, heeft een harmoniserend effect en activeert zelfheling.   

Tijdens de massage volgen mijn handen intuïtief de energie van het lichaam. In antwoord op wat jouw lichaam mij vertelt geef ik druk. Hierdoor wordt de zelfhelende werking van het lichaam aangesproken. Daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie gegeven waardoor het energiesysteem positief wordt beïnvloed. Dit heeft ook effect op fysiek niveau, waardoor klachten minder worden of zelfs verdwijnen.

Een intuïtieve massage is gericht op het opheffen van spanningen en blokkades in het lichaam. Tijdens deze massage worden verschillende massagetechnieken toegepast, maar altijd op gevoel en op basis van wat nodig is.

Het is een ontspannende massage en juist door intuïtief en vanuit het hart te masseren levert het vaak inzichten op over wat je lichaam je probeert te vertellen. Hoe je beter naar signalen kunt luisteren en voor jezelf kunt zorgen. Een intuïtieve massage kan zowel lichamelijke als emotionele processen op gang brengen.

Website logo klein